ایمپلنت دندان با لیزر

ایمپلنت‌ دندان انتخابی عالی برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته ما می‌باشد و لیزر دندانپزشکی برای قرار دادن دندان‌ها روشی هوشمندانه خواهد بود. درمان با لیزر برای ایمپلنت دندان مزایای بیشتری از جمله کنترل دقیق‌تر پزشک و راحتی بیمار نسبت به استفاده از ابزارهایی همچون تیغ جراحی خواهد داشت.

لیزر دندانپزشکی دستگاهی پزشکی است که از نور متمرکز برای درمان بافت استفاده می‌کند. اشعه لیزر دارای طول موج خاصی است. اشعه این لیزر با قدرتی بالا و به صورت نازک تابیده می‌شود به طوری که بر روی منطقه‌هایی کوچک از لثه تمرکز داشته باشد. این لیزر از دقت بالایی برخوردار است و همین دقت باعث شده است تا جایگزین مناسبی برای دریل‌های قدیمی دانداپزشکی و یا حتی تیغ جراحی باشند.

لیزر دندانپزشکی جایگزین ایمن و مناسبی برای ابزارهای دندانپزشکی سنتی می‌باشد. لیزر به جراحان فک و دندانپزشکان در انجام وظایف پیچیده‌تر، کاهش از دست دادن خون، کاهش ناراحتی پس از عمل، کاهش عفونت جراحی و بهبودی سریعتر علائم جراحی کمک بسیار بزرگی می‌کند و باعث می‌شود تا بیماران سریعتر لبخند زیبای خود را بدست آورند.

ایمپلنت دندان چیست؟

مراقبت‌های عمومی و مداوم دندان می‌تواند از پیشامد مشکلات زیادی در آینده در زندگی شما جلوگیری کند. با این حال، همین روند مراقبت دندانی مناسب نیز می‌تواند مانع از بین رفتن سلامت دندان‌های شما شود. در طول عمر شما ممکن است یک یا چند دندان را از دست داده یا دندان‌هایتان دچار فرسودگی شده باشد. لبخند شما برای تمام جوانب زندگی‌تان، از جمله جوانب شغلی، اجتماعی و خانوادگی، اهمیت دارد.

احساس خوبی که از لبخند زدن به کسی دارید یا تصویری که می‌خواهید از خودتان ایجاد کنید، به افزایش اعتماد به نفس شما در مسیر زندگی کمک می‌کند. پیشرفت و فناوری در علوم دندانپزشکی به شما در این مسیر با ارائه دندان‌های زیبا و لبخندی دلخواه، کمک کرده‌اند.

در حال حاضر، ایمپلنت دندان جایگزین مناسبی برای روش قدیمی دندان مصنوعی یا همان پروتز دندان است. ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند برای یک یا تمام دندان‌ها به کار روند. این ایمپلنت‌ها دارای ریشه‌ی مصنوعی هستند که برای مدت کوتاهی استخوان فک شما را تحریک می‌کنند. بدون تحریک، استخوان فک شما به ناچار و در نهایت شروع به تخریب می‌کند.

ریشه‌های مصنوعی در ایمپلنت دندان با لیزر

ایمپلنت دندان ریشه‌ی مصنوعی لازم را دارد که به فک شما پیوند زده خواهد شد و تحریکی که لثه نیاز دارد را فراهم می‌کند. مهم است که برای انجام ایمپلنت خیلی دیر نکنید، زیرا بسته به سلامت فک، ممکن است برای جای گذاری ایمپلنت دندان، لثه به اندازه کافی قوی نباشد. در نظر گرفتن این قضیه برای موفقیت کامل در انجام ایمپلنت‌ دندان ضروری است.

ایمپلنت دندان به دلیل وجود ریشه‌ی مصنوعی به طور مطلوب‌تری نسبت به دندان‌های معمولی در فک و لثه شما جا می‌شود و همچنین به کاهش خطر ایجاد مشکلات استخوانی که زمانی با دندان‌های مصنوعی مشاهده می‌شد، کمک می‌کند. اگر تعدادی از دندان‌هایتان را از دست داده‌اید، دندان‌های دیگر در طول زمان به سمت جای خالی شده‌ی آن دندانها حرکت می‌کنند. این موضوع می‌تواند سبب بروز مشکلاتی در آینده شود که هزینه بیشتری هم دارد.

نصب ایمپلنت دندان و انجام آن باعث می‌شود که دندان‌هایتان در موقعیت درست خود قرار بگیرند. ایمپلنت دندانی به شکل یک پیچ تیتانیومی به طور مستقیم وارد فک می‌شود. بعد از نصب ایمپلنت، لثه نیاز به بهبودی دارد. معمولاً دوره بهبودی حدود چند هفته تا چند ماه طول می‌کشد.

ایمپلنت‌ها به استخوان فک شما می‌چسبند و این چیزی است که امکان اضافه کردن قطعات سفارشی که جایگزین دندان‌های از دست رفته شما می‌شوند را فراهم می‌کند. این ایمپلنت‌ها دائمی هستند، دچار چرخش یا لغزش نمی شوند. حتی در هنگام نیاز به تمیز کردن آنها در دندانپزشکی، بدون مشکل میمانند.

گاهی اوقات با دندان‌های مصنوعی ممکن است طول بکشد تا به طور کامل به صورت طبیعی صحبت کنید. ممکن است با تلفظ برخی کلمات روزمره دچار مشکل شوید و این می‌تواند کمی خجالت‌آور باشد اما با ایمپلنت‌ها، این اتفاق رخ نمی‌دهد. ایمپلنت‌ها مانند دندان‌های معمولی عمل می‌کنند.

ایمپلنت دندان با لیزر | لیزر دندانپزشکی اصفهان - طرح لبخند اصفهان | دکتر حسین برجیان

 

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر حسین برجیان را مشاهده نمایید.

علائم نیاز به کاشت ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان به عنوان روشی پیشرفته برای جبران کامل دندان‌های از دست رفته شناخته می‌شود. طبق آمارهای بین‌المللی، کارآیی و بیشترین طول عمر مربوط به درمان با ایمپلنت دندان است که این روش بهتر از روش‌های ترمیمی قدیمی مانند استفاده از پروتز در دندانپزشکی است. چند نکته مهم وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

  • نقص انفرادی یک دندان:

مهم‌ترین نشانه برای استفاده از ایمپلنت‌های دندانی، مشکل یک دندان در کنار دندان های سالم است. این به این معنی است که هدف اصلی ایمپلنت یک دندان، تمایل به حفظ سلامت دندان های مجاور به منظور عدم تراشیدن آنها برای روکش ها، بریج ها و سایر ساختارها است.

  • مشکل چند دندان:

اگر شخصی ۲ یا ۳ دندان را از دست داده باشد، می‌تواند از ایمپلنت دندان برای جایگزینی آنها استفاده کند. در این مورد، چند گزینه وجود دارد که به دندانپزشک امکان انتخاب درمان مناسب را می‌دهد و برای بیمار، گزینه‌های مختلفی برای نوع درمان مورد نیازش قرار می‌گیرد.

  • مشکل در دندان انتهایی:

یعنی زمانی که آخرین دندان در یک ردیف وجود ندارد. این نوع ایراد باعث ایجاد مشکلاتی برای دندان های مصنوعی میشود. زیرا برای پروتز کلاسیک تنها یک نقطه تکیه گاه به شکل دندان قبلی وجود دارد. در مورد ایمپلنت دندان، این مشکل حل شده است – عدم وجود دندان در مجاورت ایمپلنت تقریباً اهمیت زیادی ندارد.

  • نبود کامل دندان:

افراد به دلیل سختی خارج کردن دندان های مصنوعی دندان در شب، می‌توانند از ایمپلنت‌های دندانی به عنوان یک روش درمان جایگزین استفاده کند.

  • عدم تحمل دندان مصنوعی:

برخی از افراد به دلیل حساسیت نسبت به آکریلات (مولفه اصلی پروتز) نمی‌توانند از دندان مصنوعی استفاده کنند. برای این دسته از افراد تنها جایگزین ایمپلنت‌ دندانی با لیزر است.

صفحه ی رسمی اینستاگرام دکتر حسین برجیان را مشاهده نمایید.


مطالب پیشنهادی دکتر حسین برجیان (لیزر دندانپزشکی اصفهان طرح لبخند اصفهان):

آیا کاشت ایمپلنت دندان ضروری است؟

اصلاح طرح لبخند از طریق ایمپلنت و کاشت دندان

کاربرد لیزر در کاشت ایمپلنت دندانی

سوالی دارید? چت در واتساپ