بررسی علل بوی بد دهان بعد از کامپوزیت دندان

کامپوزیت به خودی خود باعث ایجاد بوی بد دهان نمی‌شود و موارد دیگری در ایجاد این عارضه پس از انجام این روش ترمیمی، نقش دارند. در این مقاله سایت دکتر حسین برجیان طرح لبخند اصفهان علل بوی بد دهان بعد از کامپوزیت دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.

نصب نادرست ونیر روی دندان

اگر کامپوزیت به خوبی روی دندان‌های طبیعی شما نصب نشده باشد، ممکن است مواد غذایی و باکتری‌ها بین دندان‌ها و ونیر گیر کنند. تجمع ذرات مواد غذایی و فعالیت باکتری‌ها در این ناحیه باعث ایجاد بوی بد می‌شود. تنها راه برای تعیین اینکه آیا این مشکل وجود دارد یا خیر، معاینه دندان‌ها و لثه توسط دندانپزشک است.

بهداشت ضعیف دهان و دندان

یکی از مشکلات شایع ناشی از عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ایجاد هالیتوزیس است.

بیماری لثه

فاصله بین لثه و کامپوزیت می‌تواند به دلیل نصب نادرست کامپوزیت و یا عقب نشینی لثه ایجاد شود. تجمع باکتری‌ها و ذرات مواد غذایی در این فضا موجب ایجاد بیماری لثه در اطراف کامپوزیت می‌شود که خود دلیل دیگری بر بروز بوی بد دهان است. صرف نظر از اینکه کامپوزیت دارید یا نه لثه‌های شما ممکن است از باکتری‌های موجود در دهان عفونی و ملتهب شوند. این مشکل می‌تواند به دلیل ایجاد پلاک و مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن ضعیف باشد. نشانه رایج بیماری لثه شامل خونریزی لثه و درد هنگام مسواک زدن است. در صورت وجود این علائم بهتر است در اسرع وقت به مطب دندانپزشکی مراجعه نمایید. در صورت عدم درمان، بیماری لثه می‌تواند منجر به پوسیدگی‌های شدید دندان و شل شدن یا افتادن کامپوزیت شود.

نکاتی در مورد علل بوی بد دهان | لیزر دندانپزشکی اصفهان

پوسیدگی دندان

در حالی که کامپوزیت‌های دندان شما جلوه بسیار زیبایی به لبخندتان داده‌اند، اما در صورتی که بهداشت دهان خود را به درستی رعایت نکنید، این اتفاق می‌تواند منجر به بروز پوسیدگی‌های دندان در زیر کامپوزیت شود. فعالیت باکتری‌های موجود در دهان همراه با پوسیدگی دندان ایجاد شده می‌توانند سبب بوی بد دهان گردند.

خشکی دهان

خشکی دهان از عوامل مهمی است که می‌تواند در افزایش تشکیل پلاک‌های دندانی نقش داشته باشد. پلاک‌های ایجاد شده با آزاد کردن سمومی می‌توانند به بافت‌های دهان حمله کنند و سبب بروز هالیتوزیس یا همان بوی بد دهان شوند.

ابتلا به برخی بیماری‌ها

عفونت‌های تنفسی، بیماری‌هایی مانند مشکلات کبدی، دیابت و … از مواردی هستند که در خشکی دهان و بد بو شدن دهان نقش دارند.

صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان متخصص طرح لبخند اصفهان

استعمال سیگار و دخانیات

از دیگر موارد رایج و مهمی که نقش بسزایی در بروز بوی بد دهان و همچنین بروز بیماری‌های لثه و پوسیدگی‌های دندان دارد، استعمال سیگار و دخانیات می‌باشد.

مصرف برخی داروها

مصرف برخی داروها از قبیل دیازپام، فلوکستین و … می‌تواند در ایجاد هالیتوزیس نقش داشته باشد.

توجه :

این مطلب توسط ادمین سایت طرح لبخند اصفهان ، مدیریت و منتشر شد.


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

عوامل اثرگذار در زیبایی لبخند

تشخیص پلاک یا جرم دندانی

ماندگاری سفید شدن دندانها پس از درمان بلیچینگ

سوالی دارید? چت در واتساپ