اصلاح خط لبخند و مرتب کردن دندان بدون ارتودنسی

بررسی اصلاح خط لبخند و مرتب کردن دندان بدون ارتودنسی

این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان متخصص جراحی لثه با لیزر اصلاح خط لبخند و مرتب کردن دندان بدون ارتودنسی را مورد بررسی قرار می دهد.

مرتب كردن دندانها بدون ارتودنسی یا طراحی و اصلاح خط لبخند :

در دنیای امروز كه دنیای ارتباطات است ظاهر هر چیز و هر كس می تواند باعث آغاز موفقیت یا شكست او گردد. بدون شک ظاهرمطلوب با افزایش اعتماد به نفس شخص در افزایش موفقیتهای اجتماعی، اقتصادی و عاطفی اثر گذار است. دندانپزشکی زیبایی در واقع ترمیم و بازسازی زیبایی و ظاهر دندان ها در حد طبیعی است. دندانپزشكی زیبایی امروزه یك ضرورت و نیاز درمانی است نه یك كار تشریفاتی. كارشناسان زیبایی معتقدند خط لبخند هر فرد می تواند تا 30 درصد زیبایی چهره او را به خود اختصاص دهد در حالیكه بینی تنها 5 درصد از سهم زیبایی صورت را داراست. پس جای تعجب نخواهد بود كه زیباسازی دندان ها و خط لبخند به عنوان یك هدف اصلی در ایجاد تغییرات مثبت در چهره افراد مورد توجه قرار گرفته باشد.

در طراحی خط لبخند چندین فاكتور مورد توجه قرار می گیرد:

اصلاح خط لثه:

وجود خطوط لثه ای قرینه، هماهنگ و سالم برای هر لبخند زیبایی از ضروریات محسوب می شود. با روش محافظه كارانه ای كه فناوری لیزر با خود به همراه آورده است منظم كردن خطوط لثه ای بدون بی حسی، درد، خونریزی و حتی بخیه انجام پذیر شده است كه با كاهش باكتری بافتهای مجاور نسج دندان رعایت بهداشت دهان را نیز تسهیل می سازد.

اصلاح نا منظمی های دندانی یا مرتب کردن دندانها بدون ارتدنسی:

بسیاری از بزرگسالان دارای دندانهای نامرتبی هستند و بدنبال راهی فوری و کم هزینه برای منظم کردن این دندانها هستند. هر چند درمانهای ارتدنسی در همه سنین قابل انجام است اما گاهی دستگاههای ارتودنسی ثابت یا مراجعات مكرر به مطبهای دندانپزشكی از تحمل افراد خارج است. از طرفی با افزایش سن به دنبال تغییراتی كه در عضلات صورت، لب ها و دندان ها رخ می دهد لبخند دچار تغییرات سنی می شودكه با اصلاح آنها می توان لبخندی زیباتر و جوان به صورت افراد بخشید.

درمانهایی كه دراین مرحله پیشنهاد می شوند عبارتند از:

ونیركامپوزیتی

محافظه كارانه ترین روش پوشش دادن مشكلات دندان در محدوده خط لبخند می باشد كه از مواد همرنگ دندان بصورت مستقیم در مطب استفاده می شود.
برخی از شرایطی كه انتخاب و نیرها را محدود می سازد عبارتند از:

  • ساختار ضعیف شده دندان: پوسیدگی های وسیع و متعدد یا ترمیمهای وسیع قبلی با از بین بردن سطح مینای دندان امكان موفقیت را كاهش می دهد.
  • عادات دهانی خاص مثل دندان قروچه.
  • بی نظمی های بسیار شدید دندان.
  • مشكلات فكی شدید.

راه های درمان انواع تیرگی لثه | جراحی لثه با لیزر

لامینیت

تلفیقی از كار دندانپزشك در مطب و لابراتوریست در خارج مطب است. مزایای مهم لامینیت ها استحكام زیاد، عدم رنگ پذیری به مرور زمان ،زیبایی و درخشندگی فوق العاده طبیعی آنها ست. لمینیت ها در بسیاری از مواد كه ونیرها به دلایل ذكر شده ناكار آمدند پیشنهاد می شوند.

در چه مواردی كامپوزیت ونیر یا لمینیت توصیه می شود؟

  • اصلاح نامرتبی و بدشكلی دندان.
  • ترمیم پوسیدگی های وسیع یا متعدد دندان.
  • اصلاح بدرنگی های شدید دندان.
  • بستن فواصل بین دندانی.
  • ترمیم شكستگی ها و پریدگی های دندانی.
  • كوتاه یا بلند كردن دندان.
  • جوان سازی لبخند.

مراقبت های پس از انجام درمان زیبایی

لمینیت یا ونیر بصورت جزئی از ساختمان دندان شما در می آید. در نتیجه مراقبتهای كه برای دندان طبیعی شما لازم است برای بهبود كارایی آنها الزامی است. نكته مهم اجتناب از شكستن اجسام سخت مثل آجیل یا یخ با دندانهای ونیر شده یا لمینیت شده می باشد.

صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان متخصص جراحی لثه با لیزر

میزان احتمال پوسیدگی دندان ونیر یا لمینیت شده

در ارائه خدمات زیبایی دندانپزشكی هم مانند دیگر خدمات علاوه بر مهارت و تجریه دندا نپزشك بر نوع مواد به كار رفته تاكید می شود. خوشبختانه امروزه مواد زیبایی جدیدی به بازار دندانپزشكی راه یافته اند. گروهی از آنها حتی قادر به آزاد سازی یون فلوراید روی سطح دندان با گذشت زمان می باشند. یون فلوراید مسئول مستحكم سازی ساختار دندان در برابر پوسیدگی است. پس استفاده صحیح از مواد مناسب به همراه تجربیات دندانپزشك می تواند لبخندی زیبا و مهم تر از آن جاودانه به بیمار هدیه كند.

تغییر رنگ دندان ونیر یا لمینیت شده

تكنیكهای پایانی كار در سطحی كاملاَ مشابه دندان طبیعی و حتی شاید صیقلی تر از آن را فراهم می سازند.پس اگر نگوییم رنگ پذیری دندان و نیر شده یا لمینیت شده از دندان طبیعی كمتر است حداقل همانند آن است.

توجه :

این مطلب توسط ادمین سایت جراحی لثه با لیزر ، مدیریت و منتشر شد.


مطالب پیشنهادی برای مطالعه :

جراحی دهان ، فک و صورت با لیزر

راه های درمان انواع تیرگی لثه

کاربرد لیزر در کاشت ایمپلنت دندانی

سوالی دارید? چت در واتساپ