بررسی انواع لبخند لثه ای
میزان لثه ای بودن لبخند و نیاز به تقبل هزینه اصلاح لبخند لثه ای با اندازه گیری ارتفاع لثه ای که هنگام خندیدن نمایان است مشخص می شود و این میزان نسبت، با ارتفاع دندان ها مقایسه می شود. لبخند لثه نما میتواند خفیف، متوسط،پیشرفته و شدید باشد. در این مقاله از سایت دکتر حسین برجیان متخصص طرح لبخند اصفهان انواع لبخند لثه ای را مورد بررسی قرار می دهیم.
لبخند لثه ای خفیف:
در صورتی که نسبت ارتفاع لثه نمایان شده در هنگام خندیدن به ارتفاع دندان کمتر از ۲۵% باشد ، میزان لثه ای بودن لبخند، خفیف است.
لبخند لثه ای متوسط:
در صورتی که نسبت ارتفاع لثه نمایان شده در هنگام خندیدن به ارتفاع دندان بین ۲۵% تا ۵۰% باشد ، میزان لثه ای بودن لبخند، متوسط است.
لبخند لثه ای پیشرفته:
در صورتی که نسبت ارتفاع لثه نمایان شده در هنگام خندیدن به ارتفاع دندان بین ۵۰% تا ۱۰۰% باشد ، شخص لبخند لثه نما پیشرفته دارد.
لبخند لثه ای شدید:
در صورتی که نسبت ارتفاع لثه نمایان شده در هنگام خندیدن به ارتفاع دندان بیش از ۱۰۰% باشد ، به این معنی است که ارتفاع لثه از ارتفاع دندان بیشتر است و میزان لبخند لثه ای شدید است. نحوه نمایان شدن لثه ها هنگام خنده می تواند متفاوت باشد ، با نقبل قیمت اصلاح لبخند لثه ای برای همه آنها راهکاری موجود است . مثلا ممکن است لثه ی بالای تنها یکی از دندان ها نمایان باشد یا این که لثه ی گروهی از دندان ها نمایان باشد.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان متخصص طرح لبخند اصفهان
لبخند لثه ای می تواند بر اثر عوامل متعددی به وجود آید از جمله:
- رشد بیش از اندازه بافت لثه ای بر اثر مصرف داروهایی مانند دیلانتین،سیکلوسفورین و داروهای گروه مسدود کننده کانال کلسیم می تواند از دلایل ایجاد لبخند لثهای شود.
- رشد بیش از اندازه بافت لثه ای بر اثر انجام ارتودنسی
- التهاب لثه ها بر اثر نبود بهداشت دهان و دندان ، بیماری لثه یا عمل های ترمیمی دندان که به خوبی و درستی انجام نشده اند.
- بزرگ بودن بافت لثه ای بر اثر عوامل ارثی و اختلالات متابولیک
- بزرگ بودن فک بالایی
- فعالیت بالای ماهیچه لب بالایی که باعث می شود هنگام خندیدن لب بالایی بیش از اندازه بالا برود
- رشد بیش از اندازه قسمت بیرونی استخوان فک بالا
توجه :
این مطلب توسط ادمین سایت طرح لبخند اصفهان ، مدیریت و منتشر شد.