بررسی تشخیص علائم و درمان بیماری های لثه با لیزر
بیماری لثه یک بیماری دهانی رایج است که اکثر مردم آن را نادیده میگیرند. علت این بیماری تجمع جرم و پلاک دندان است که میتواند منجر به تشکیل حفره های عمیق در اطراف دندان های شما شود. ذرات غذا و باکتری ها میتوانند در داخل حفره ها باقی بمانند و در نتیجه محیط مطبوعی برای بروز عفونت ایجاد کنند. در این مطلب از سایت دکتر حسین برجیان متخصص جراحی لثه با لیزر تشخیص علائم و درمان بیماری های لثه با لیزر را مورد بررسی قرار می دهیم.
بدون شک، علائم بیماری های لثه موارد زیر هستند که شما باید مراقبشان باشید:
- لثه های قرمز، حساس یا متورم
- بوی بد دهان به صورت مداوم
- تشکیل حفره های عمیق بین لثه ها و دندان ها
- جابجایی یا لق شدن دندان ها
- تحلیل لثه ها
- لثه هایی که حین مسواک زدن و یا پس از آن خونریزی میکنند.
اگر هر یک از موارد بالا را مشاهده کردید باید برای چکاپ به دندانپزشک مراجعه کنید تا در مراحل اولیه مشکل شناسایی شده و از پیشرفت آن جلوگیری شود. به علاوه، ممکن است نیاز باشد تا برای درمان لثه با لیزر به یک متخصص مراجعه کنید.
درمان بیماری های لثه با لیزر درمانی حفره های عفونی لثه
هنگامی که به بیماری لثه مبتلا میشوید، لثه، به خصوص در خط لثه به دلیل وجود حفره های عمیق عفونی بین دندان ها و لثه، حالت خمیدگی پیدا میکند. دندانپزشکی با لیزر با کمک انرژی لیزر آن ناحیه ی عفونی باکتریایی را از بین میبرد.
روش گام به گام لیزر درمانی برای از بین بردن حفره ها
- از لیزر برای از بین بردن بافت آسیب دیده از حفره های لثه استفاده میشود.
- پس از برداشتن بافت آسیب دیده، ریشه ی دندان آسیب دیده در معرض دید قرار میگیرد.
- تمام ریشه های آسیب دیده کاملا تمیز میشوند.
- از لیزر درمانی برای بستن ناحیه ی باز و افزایش سرعت بهبود بافت ها و استخوان ها استفاده میشود.
کاربردهای لیزر درمانی در بیماری های لثه و پریودنتال
در درمان بیماری های لثه با لیزر که به آن لیزر درمانی لثه نیز گفته میشود، دندانپزشک از تکنولوژی لیزر برای دسترسی به بافت های عفونی و از بین بردن آنها استفاده میکند. زمانی که بافت آسیب دیده برداشته شد، و ریشه مشخص شد، پروسه ی جرم گیری ریشه شروع میشود. این پروسه شامل برداشتن تارتار و پلاکی است که در اطراف ریشه و زیر خط لثه ی شما ایجاد شده است.
سپس دندانپزشک ریشه را صاف میکند تا بخش های ناصافی که ممکن است باکتری ها را جذب کنند و باعث عفونت های بعدی شوند، از بین ببرد. ناحیه ی بین ریشه و لثه میتواند بعدا در طی پروسه ی درمان، دوباره بازسازی شود.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان متخصص جراحی لثه با لیزر
دلایل مناسب بودن درمان بیماری های لثه با لیزر
بر طبق انجمن دندانپزشکی امریکا (ADA)، امروزه بسیاری از دندانپزشک ها بیماران خود را برای درمان بیماری لثه به جای روش های جراحی سنتی، به لیزر درمانی (بدون جراحی) تشویق میکنند؛ دلیل این توصیه موارد زیر است:
- درمان بیماری های لثه به کمک لیزر با از بین بردن باکتری عامل میکروب دندان، خونریزی لثه را کاهش میدهد.
- لیزر درمانی لثه میتواند برای برخی بیماران خاص بسیار سودمند باشد؛ از آنجا که این روش درمانی کنترل کل پروسه را به پزشک شما میدهد، میتواند روشی مناسب برای مشکلات شما باشد.
- درمان بیماری های لثه با لیزر مشکلات حین درمان را به حداقل میرساند، فشار وارده به بیمار و درد را کاهش میدهد، بنابراین نیازی به استفاده از بیهوشی نیست.
- لیزر درمانی با محافظت از بافت سالم دندان، فقط حفره های موجود را از بین میبرد.
- درمان با لیزر به نسبت درمان های سنتی، دوره ی نقاهت کوتاهتری دارد؛ این درمان برای دندان، لثه و نواحی اطراف آن مشکلی ایجاد نمیکند.
توجه :
این مطلب توسط ادمین سایت جراحی لثه با لیزر ، مدیریت و منتشر شد.