بررسی عوارض بلیچینگ دندان
اصولا بلیچینگ اگر تحت نظارت دندانپزشک باتجربه انجام بگیرد عارضه خاصی ندارد ،فقط ممکن است دندانها را تا مدتی حساس کند که این مورد نیز معمولا با خمیردندانهای ضد حساسیت قابل درمان است. در این مقاله از سایت دکتر حسین برجیان متخصص لیزر دندانپزشکی اصفهان عوارض بلیچینگ دندان را مورد بررسی قرار می دهیم.
به غیر از دندانپزشکان، برخی مراکز مانند سالن های زیبایی و استخرها نیز خدمات سفید کردن دندان را ارائه می کنند. دلیل رد استفاده از این مراکز، ایمنی بیشتر بیمار در مطب دندانپزشکی است. دندانپزشک پیش از اجرای بلیچینگ دندان های شما را از نظر وجود پوسیدگی و شکستگی بررسی خواهد کرد. به علاوه اگر وی تشخیص دهد که دندان های شما حساس است، از چند روز قبل از شروع درمان بلیچینگ، دندان های شما را با غلظت بالایی از فلوراید درمان خواهد کرد.ولی توجه به موارد زیر را حتما مد نظر داشته باشید :
لثه
افرادی که از روش های سفید کردن دندان در مطب بهره می گیرند، باید از دقت و صحت انجام روش اطمینان حاصل کنند. غلظت مواد سفید کننده در مطب دندانپزشکی بیشتر از روش های خانگی است. به علاوه برای سرعت بخشیدن نتیجه، دندانپزشک از لامپ مخصوص بلیچینگ استفاده می کند. اگر مواد سفید کننده با لثه در تماس قرار گیرند، لثه تحریک می شود. و متاسفانه هر چه غلظت ماده بیشتر باشد، پتانسیل تحریک و ناراحتی بیشتر خواهد بود. البته دندانپزشکان از روش های محافظتی مخصوص بر روی لثه و ریشه دندان بهره می گیرند، اما احتمال تماس جزئی با لثه وجود دارد. به هر روی، هر گونه مسئله پیش آمده برای لثه پس از پاک کردن مواد بلیچینگ به خودی خود بهبود می یابد.
دندان
یکی دیگر از عوارض بلیچینگ حساسیت دندان است. افرادی که دچار حساسیت دندان هستند می توانند پیش از استفاده از هر گونه روش بلیچینگ، از محصولاتی مانند خمیردندان های مخصوص برای محافظت از مینای دندان خود استفاده کنند. حتی در این صورت نیز ممکن است پس از سفید کردن دندان، فرد در زمان مصرف مواد غذایی سرد و گرم دچار درد شود. یا این وجود، مگر در مواردی که فرد دندان پوسیده ای داشته باشد، حساسیت و دندان درد در پی بلیچینگ مدت زیادی دوام نمی آورد.
صفحه اینستاگرام دکتر حسین برجیان متخصص لیزر دندانپزشکی اصفهان
ترمیم دندان
در نهایت، برخی از موارد وجود دارد که نشان می دهد مواد سفید کننده دندان می تواند روی آمالگام دندان یا پرکننده های نقره ای تاثیر بگذارد و سبب آزاد شدن جیوه از آن شود. اگر چه امروزه معرفی روش های ترمیمی جدیدتر استفاده از آمالگام را متوقف کرده اند، آمالگام حاوی مقدار زیادی جیوه نیست، بنابراین شما دچار مسئله خاصی نخواهید شد. مواد سفید کننده بر روی سایر ترمیم های دندانی مانند تاج و ایمپلنت تاثیر مخربی نخواهد داشت و نگرانی خاصی برای پر کننده های سفید مانند کامپوزیت وجود ندارد. در حقیقت بلیچینگ حتی رنگ آنها را کمی سفیدتر نیز خواهد کرد.
توجه :
این مطلب توسط ادمین سایت طرح لبخند اصفهان ، مدیریت و منتشر شد.
مطالب پیشنهادی برای مطالعه :
کاربردهای لیزرهای دی اکسید کربن در دندانپزشکی